Értékelés - J.K. Smith: Ismert ismeretlen

2018. március 4., vasárnap















Sziasztok!

Mai bejegyzésemben J.K. Smith: Ismert ismeretlen könyvével ismertetlek meg titeket. Az előolvasás lehetőségét köszönöm az Álomgyár kiadónak. Igazi kihagyhatatlan élménnyel gazdagodtam. Természetesen Szerelem hirdetésre regényét is el fogom olvasni és sok szeretettel várom következő regényét!


Fülszöveg:

Albertfi ​Lívia élete tökéletesnek tűnik. Fiatal kora ellenére egy jól menő étterem tulajdonosa, látszólag mindene megvan: szerető család, egy férfi, akivel éjjelente megosztja az ágyát, nagyszerű alkalmazottak, akik olyanok számára, mintha a második családja lennének. De egyik napról a másikra minden összeomlani látszik körülötte. Líviát megcsalják, szülei házasságában több évtizedes titok bukkan a felszínre, nővére és gyerekei élete pedig veszélybe kerül. Egyetlen dolog tartja a felszínen a lányt, a mások által furcsának talált megrögzöttsége, a sportfüggőség. Beragadt élethelyzetéből egy Ausztrália melletti varázslatos kis szigetre szóló meglepetésút zökkenti ki, ahol egy váratlan találkozás gyökeresen megváltoztatja az életét.

Thomas Kallio híres színész. Nők ezrei rajonganak érte, az egész világon ismerik. Mennyasszonya egy gyönyörű, fiatal modell, a férfi mégis másra vágyik. Egy hirtelen döntés és egy merénylet miatti kényszerpihenő hatására az ő élete is fenekestül felfordul.

Ez a két ember a legnagyobb zűrzavar közepette talál egymásra, majd váratlanul elveszítik egymást, és még csak nem is sejtik, milyen láthatatlan szálak kötik őket össze.

A sors útjai kifürkészhetetlenek, de vajon az ő esetükben kegyes lesz a sors? Viszontlátják még egymást az életben? Összeegyeztethető egy amerikai filmszínész és egy magyar étteremtulajdonos lány hétköznapjai? A szerelem minden akadályt legyőz?

J. K. Smith, a Szerelem hirdetésre című nagysikerű könyv szerzője második regényében ezekre a kérdésekre keresi a választ, a tőle megszokott humorral és szerethető karakterekkel.

Genevieve értékelése

Könnyed, humoros és szórakoztató történet. Nincs felesleges dráma szívfájdalom, mindenből pont annyi amennyi éppen kell. Többször hangosan felnevettem olvasás közben. Azt hiszem utoljára R.S. Grey: Scoring Wilder- Testcsel könyvének olvasása közben tudtam úgy kikapcsolódni mint most az Ismert ismeretlen könyvvel.
A történet több szálon fut, néha nagyon nehezen követtem hogy mikor, kinek a gondolataiba-, életébe látok éppen és kíváncsian vártam hogy ezek a szálak végül hol találkoznak. A történet mindvégig pörgött nem lazíthattam egy percet sem.
Lívia egy erős és független nő akinek bizony felvágták a nyelvét, társas kapcsolataiban viszont rendkívül bizonytalan. Nem a média világában él, ami nekem nagyon tetszett mert mostanában mást nem lehet látni mint telefonjukat nyomkodó fiatalokat. Sajnos többször is átverték ami rettentő sebet ejtett szívén. Beosztottjai és a környezetében élők nagyon kedvelik, mindenkivel kedves és lojális, de sajnos szókincsében nem szerepel a lazítás fogalma. Így barátai cselekszenek és meglepik egy 10 napos pihenéssel Ausztrália egyik szigetén.
Tom Kallio egy hatalmas amerikai filmsztár de Lívia előtt ő csak egy jóképű, szexi férfi. Minden egy naptejjel kezdődött és egy életre szóló szerelemmel végződött.
Kíváncsiak vagytok hogyan jutottak el A-ból B-be?

Ne szalasszátok el, rendeljétek elő itt!

Köszönöm hogy elolvastátok és az Álomgyár kiadónak a lehetőséget!
Genevieve

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése

Copyright © GCK's Book Review Blog. Blog Design by SkyandStars.co